Touringcar Amersfoort

Touringcar huren Amersfoort?

Bent u op zoek naar een touringcar bus in Amersfoort? Heeft u een schoolreis, bedrijfsuitje, festival vervoer of een groepsuitje? Een grote of een kleine groep? Wij zijn uw vertrouwde touringcar bus partner in Amersfoort en omgeving.

Onze luxe touringcar bussen in Amersfoort zijn voorzien van alle gemakken, zoals verstelbare rugleuning, toilet, airco, koelkast en meer.

Onze ervaren touringcar bus chauffeurs voldoen aan de meest strenge wettelijke eisen en staan garant voor een comfortabele rit. Onze chauffeur is uw gastheer onderweg!

Huur snel je touringcar bus Amersfoort online.

Amersfoort bekend om de rijke geschiedenis en de inmiddels wereldberoemde wijk ‘Kattenbroek’.

De touringcar kan niet overal komen in Amersfoort. Zo is de volledige binnenstad (Vijver en de Groenmarkt) autoluw.

Plaatsen waar de touringcar bus in Amersfoort wel kan stoppen:
Stadhuisplein, Westsingel, Molenstraat, Achter Davidshof en de Geldersestraat.

Touringcar huren in Amersfoort bij Ishaan Tours

Schoolreis

Touringcar bus nodig in Amersfoort voor een schoolreis? Wij vervoeren niet alleen per bus, maar adviseren en reserveren ook de entree tickets voor de bestemming. Bijvoorbeeld Dierenpark Amersfoort

Bedrijfsuitje

Huur snel uw touringcar bus in Amersfoort voor uw bedrijfsuitje. Wij kunnen het hele uitje voor u plannen op basis van uw wensen.

Groepsreis

Groepsreis vanuit Amersfoort met een touringcar bus? Wij hebben op maat gemaakte groepsreisjes naar de mooiste plekken. Neem snel contact met ons op

Dagtocht

Wilt u opstappen in een touringcar bus in Amersfoort voor een dagtocht? Wij verzorgen regelmatig dagtochten naar de mooiste plekjes in Nederland, maar ook over de grens.Touringcar bus huren met chauffeur

Wilt u vanuit Amersfoort of omgeving met uw eigen groep een bus huren met chauffeur? U heeft de vrijheid om zelf het programma te maken. Wij leveren u een touringcar bus met chauffeur in Amersfoort.

Excursie busreis

Met de touringcar bus vanuit Amersfoort op excursie busreis? Wij kunnen niet alleen het busvervoer verzorgen, maar wij kunnen de hele reis voor u plannen en uitvoeren in zowel binnen als buitenland. De chauffeur zal uw persoonlijke reisleider zijn.

E-mail

Info@ishaantours.nl

Telefoon

030 266 1313
Ook WhatsApp

Adres

Wijde Wade 12 3439 NP Nieuwegein Nederland

Bedrijfs informatie

KvK: 91324041
BTW: NL865617776B01
Volg ons op sociale media

Touringcar bus Amersfoort