Touringcar Utrecht

Touringcar huren Utrecht?

Bent u op zoek naar een touringcar bus in Utrecht? Heeft u een schoolreis, bedrijfsuitje, festival vervoer of een groepsuitje? Een grote of een kleine groep? Wij zijn uw vertrouwde touringcar bus partner in Utrecht en omgeving.

Onze luxe touringcar bussen in Utrecht zijn voorzien van alle gemakken, zoals verstelbare rugleuning, toilet, airco, koelkast en meer.

Onze ervaren touringcar bus chauffeurs voldoen aan de meest strenge wettelijke eisen en staan garant voor een comfortabele rit. Onze chauffeur is uw gastheer onderweg!

Huur snel je touringcar bus Utrecht online.

Utrecht ook wel de Domstad genoemd staat bekend om de Dom (kerk) in het midden van de stad het Domplein.

De touringcar kan niet overal komen in Utrecht. Zo is bijvoorbeeld de Oudegracht te smal om met een touringcar overheen te rijden.

Plaatsen waar de touringcar bus in Utrecht wel kan stoppen:
Abstederbrug, Bartholomeibrug, Janskerkhof, Maliebaan, Moreelsepark, Oudenoord en de  Vredenburgknoop.

Oudegracht - touringcar bus huren Utrecht bij Ishaan Tours

Schoolreis

Touringcar bus nodig in Utrecht voor een schoolreis? Wij vervoeren niet alleen per bus, maar adviseren en reserveren ook de entree tickets voor de bestemming.

Bedrijfsuitje

Huur snel uw touringcar bus in Utrecht voor uw bedrijfsuitje. Wij kunnen het hele uitje voor u plannen op basis van uw wensen.

Groepsreis

Groepsreis vanuit Utrecht met een touringcar bus? Wij hebben op maat gemaakte groepsreisjes naar de mooiste plekken. Neem snel contact met ons op

Dagtocht

Wilt u opstappen in een touringcar bus in Utrecht voor een dagtocht? Wij verzorgen regelmatig dagtochten naar de mooiste plekjes in Nederland, maar ook over de grens.Touringcar bus huren met chauffeur

Wilt u vanuit Utrecht of omgeving met uw eigen groep een bus huren met chauffeur? U heeft de vrijheid om zelf het programma te maken. Wij leveren u een touringcar bus met chauffeur in Utrecht.

Excursie busreis

Met de touringcar bus vanuit Utrecht op excursie busreis? Wij kunnen niet alleen het busvervoer verzorgen, maar wij kunnen de hele reis voor u plannen en uitvoeren in zowel binnen als buitenland. De chauffeur zal uw persoonlijke reisleider zijn.

E-mail

Info@ishaantours.nl

Telefoon

030 266 1313
Ook WhatsApp

Adres

Wijde Wade 12 3439 NP Nieuwegein Nederland

Bedrijfs informatie

KvK: 91324041
BTW: NL865617776B01
Volg ons op sociale media

Touringcar bus Utrecht